Goplana Jeżyki z tytułem Dobra Marka 2017/2018

2017-12-15

Goplana Jeżyki została uznana za Dobrą Markę 2017/2018 – Jakość, Zaufanie, Renoma w kategorii Słodycze – Ciastka. Otrzymany tytuł stanowi dowód na silną pozycję marki w segmencie ciastek. Potwierdza także postrzeganie brandu przez konsumentów, jako innowacyjnego oferenta produktów najwyższej jakości, cieszącego się uznaniem i zaufaniem rynku.

Dobra Marka – Jakość, Zaufanie, Renoma  to ogólnopolski program promocyjny, nagradzający renomowane marki z różnych branż. Podstawą do przyznania tytułu są wyniki badań realizowanych przez Dział Badań i Analiz Rynku Grupy Media Press, które określają wartość, aktywność i rozpoznawalność marek w poszczególnych kategoriach. W ramach programu prowadzone są także badania konsumenckie przy użyciu: wywiadów telefonicznych (CATI) na platformie CADAS i/lub ankiet internetowych (CAWI) i/lub wywiadu bezpośredniego.

GOPLANA JEŻYKI to ciastka o unikalnej kompozycji smakowej, wyróżniające się bogactwem składników oraz oryginalnym, „najeżonym” kształtem. Dostępne są w wielu wariantach smakowych, w mlecznej lub w deserowej czekoladzie Goplana, np. Goplana Jeżyki Classic, Goplana Jeżyki Kokos, Goplana Jeżyki Dark Cherry czy Goplana Jeżyki Dark Cocoa. Teraz również Goplana Jeżyki White Coconut w białej czekoladzie!

kom. 509 922 081 / e-mail: k.berlinska@kolterman.pl