Biuro prasowe

Herbatniki Petit Beurre Jutrzenka z ambasadorem i w nowej odsłonie

2015-07-20

Herbatniki Petit Beurre Jutrzenka zyskały ambasadora i nową odsłonę. Ekspert kulinarny Jerzy Sobieniak rekomenduje ciasta i desery z wykorzystaniem Petit Beurre do pieczeniaPetit Beurre Ekstra Kruche.

Herbatniki Petit Beurre Jutrzenka w odmienionych szatach graficznych urozmaicą tradycyjne przepisy i zainspirują do kulinarnych eksperymentów. Do przygotowania domowych ciast czy pachnących deserów idealnie sprawdzą się ciastka: Petit Beurre do pieczeniaPetit Beurre Ekstra Kruche. Sprawią, że przygotowanie domowych smakołyków będzie łatwe, szybkie oraz przyjemne.

Petit Beurre do pieczenia Jutrzenka mogą stanowić spody wypieków (np. serników, tart), a także z powodzeniem zastąpią tradycyjne kruche ciasto. Nie nasiąkają pod wpływem kremów i mas, ani nie kruszą się podczas krojenia czy dopasowywania do formy. Herbatniki Petit Beurre Ekstra Kruche Jutrzenka ułatwią i przyspieszą przygotowanie deserów na ciepło i zimno. Mogą stanowić bazę lub dodatek do słodkich przekąsek. Idealne na podwieczorek czy przyjęcie niespodziewanych gości.

Ambasadorem marki Jutrzenka został Jerzy Sobieniak. Niekwestionowany ekspert kulinarny i doradca gastronomiczny rekomenduje ciasta i desery z wykorzystaniem herbatników Petit Beurre Jutrzenka. Prowadzący studio kulinarne w Pytanie na śniadanie na antenie TVP2 i gospodarz programu Smacznie, Zdrowo, Kolorowo w Polsat Cafe zachęca do eksperymentowania z herbatnikami od Jutrzenki, które stanowią gwarancję kulinarnego sukcesu. Jerzy Sobieniak będzie sygnować swoim wizerunkiem autorskie przepisy z  Petit Beurre do pieczeniaPetit Beurre Ekstra Kruche.