Manufaktura Goplana otwiera sklep on-line z polskimi słodyczami

2017-12-12

Już teraz wszystkie słodycze z bogatego portfolio firmy Colian można nabyć w jednym miejscu, w dodatku bez wychodzenia z domu. Oferta sklepu internetowego www.islodycze.pl obejmuje zarówno gotowe komplety prezentowe – biznesowe i okazjonalne, jak również umożliwia konsumentom skomponowanie własnych zestawów spośród zaproponowanego wyboru produktów.

Asortyment słodyczy dostępnych w sklepie www.islodycze.pl  jest szeroki i różnorodny. Obejmuje znane i lubiane propozycje cenionych polskich marek słodyczy: Goplana, Solidarność, Jutrzenka, Grześki, Familijne, Jeżyki, Akuku!, oraz brytyjskich Elizabeth Shaw i Famous Names. Klienci mogą nabyć: czekolady, praliny, wyroby czekoladowe, cukierki, wafelki impulsowe, wafle rodzinne, ciastka, bakalie w czekoladzie, galaretki, żelki i batoniki firmy Colian w promocyjnych cenach.

Ideą sklepu internetowego „Polskie Słodycze” jest nie tylko umożliwienie konsumentom dokonywania zakupów w dogodny i szybki sposób, ale także promocja polskich produktów, z uwzględnieniem ich regionalnego pochodzenia. Założenie koresponduje z najważniejszymi trendami rynkowymi, w tym modą na wyroby tradycyjne i rodzime produkty. Sklep www.islodycze.pl stanowi odpowiedź na różnorodne potrzeby i preferencje konsumentów.

kom. 509 922 081 / e-mail: k.berlinska@kolterman.pl