Nowość! Familijne opakowania lodów Grześki, Jeżyki i Śliwka Nałęczowska

2020-05-20

Lody inspirowane pralinami Śliwka Nałęczowska, ciastkami Jeżyki oraz wafelkami Grześki szybko zdobyły uznanie konsumentów i trafiły do czołówki bestsellerów w swojej kategorii. Ich sukces sprawił, że firma Colian rozbudowała portfolio o familijne wersje tych produktów.

Lody Śliwka Nałęczowska oferowane są już nie tylko na patyku. Marka wprowadziła na rynek rodzinne warianty – kubek 500 ml i opakowanie 900 ml, które pozwolą dłużej delektować się ulubionymi lodami o smaku popularnych pralin. Nowości to kremowe lody na bazie śmietanki ze śliwkami kandyzowanymi i kawałkami czekolady z sosem ze śliwek kandyzowanych. Nowe produkty z pewnością zostaną docenione nie tylko przez fanów kultowych pralin.

Grześki to kolejna zmrożona pozycja, która doczekała się większej gramatury. Kakaowe lody na bazie prawdziwej śmietanki z czekoladą i kawałkami chrupiących wafelków nawiązują do smaku popularnych wafelków Grześki. Stanowiące idealny mix chrupkości i delikatności, lody Grześki 900 ml to jeszcze więcej możliwości dzielenia się z bliskimi.

Lody Grześki 900 ml, Jeżyki 900 ml i Śliwka Nałęczowska 500 ml i 900 ml są już dostępne w tradycyjnym i nowoczesnym kanale dystrybucji. Wprowadzeniu nowych gramatur towarzyszą działania promocyjne w prasie handlowej.

Producent: Colian Sp. z o. o.

Produkty:

Lody Śliwka Nałęczowska 500 ml, marka Śliwka Nałęczowska, cena det. ok. 14,99 zł/szt.

Lody Śliwka Nałęczowska 900 ml, marka Śliwka Nałęczowska, cena det. ok. 19,99 zł/szt.

Lody Grześki 900 ml; marka Grześki, cena det. ok. 16,99 zł/szt.

Lody Jeżyki 900 ml; marka Jeżyki, cena det. ok. 19,99 zł/szt.

Więcej informacji udziela:  Beata Kolterman, Kolterman Media Communications, tel. kom. 501 184 165, e-mail: b.kolterman@kolterman.pl