Tradycyjnie słodkich Świąt – świąteczna oferta Goplany i Solidarności!

2017-11-17

Tradycyjnie na okres świąteczny firma Colian proponuje nowości i popularne wyroby polskich marek Goplana i Solidarność. Ofertę tworzą limitowane słodkości podarunkowe, bestsellery w standardowych opakowaniach oraz w specjalnej, odświętnej szacie, a ponadto wyroby dedykowane dzieciom. Słodycze idealnie sprawdzą się jako przekąska podczas spotkań z najbliższymi, smakołyki dla siebie, a także gotowe prezenty lub ich uzupełnienia.

W świątecznej ofercie dla dorosłych prym wiodą praliny. Na szczególną uwagę zasługują nowe bombonierki Goplany: Goplana Pistachio, Goplana Choco-ChocoGoplana Toffino, jak również kartoniki ze smakołykami Joy&Me. Oryginalną propozycję marki Solidarność stanowią Bombki: Śliwka Nałęczowska, Złota Wiśnia i nowość Złoty Orzech, a także Śliwka Nałęczowska w opakowaniu w kształcie damskiej torebki oraz bombonierka Złote Czekoladowe Kreacje w limitowanej odsłonie.

W specjalnej ofercie dla dzieci znajduje się coroczny hit sprzedażowy marki Goplana: Figurki świąteczne w czekoladzie o smaku karmelowym z grafiką mikołaja, renifera i bałwanka. Dla małych wielbicieli owocowych smaków marka Solidarność przygotowała bombonierki z galaretkami Jolly baby z tekturową choinką do pokolorowania i złożenia. Dużą frajdę dzieciom sprawią również żelki Akuku! Merry X’Mas w kształcie: mikołaja, dzwoneczka, gwiazdki, choinki, bałwanka oraz gwiazdy betlejemskiej.

Ofertę uzupełniają najlepiej sprzedające się słodycze firmy Colian: czekolady Goplana (Oryginalna Mleczna, Klasyczna Gorzka, Pistachio, Grześki, Jeżyki), ciastka Jeżyki (Classic, Kokos, Cafe, Dark Cherry), słodkości Joy&Me Goplana, galaretki w czekoladzie Mella, wafelki Grześki, cukierki Toffino, żelki Akuku! i bakalie w czekoladzie Jutrzenka. Propozycję słodyczy wpisujących się w czas Świąt, oferowanych w standardowych szatach graficznych zamykają popularne praliny i czekoladki marki Solidarność. A wśród nich: Śliwka Nałęczowska (metalowa puszka, bombonierka, sztabka, torebka), Złota Wiśnia w Likierze (metalowa puszka, bombonierka, sztabka), Czekoladowe Kreacje (metalowa puszka) oraz Czekoladki z Klasą PistachioCzekoladki z Klasą Choco Choco. Solidarność rekomenduje również Kuferek wypełniony słodkościami.

W propozycji znajdują się produkty kosztujące do 5 zł, w przedziale 5 – 10 zł, 10 – 15 zł, 15 – 20 zł oraz powyżej 20 zł w różnych formatach opakowań. Wsparciem sprzedaży dla handlowców są specjalne standy, umożliwiające budowanie unikatowych ekspozycji produktów Colian z oferty świątecznej.

kom. 509 922 081

e-mail: k.berlinska@kmc-pr.pl